Over ons

Op 21 juni 1999 werd Laserdesign opgericht door Henri Liki. Hij besloot Laserdesign uit te bouwen tot de place to be voor al uw lasergraveer- en drukwerken, gaande van trofeeën tot relatiegeschenken en grafzerken in plexiglas.

Met de komst van Erik is Laserdesign echter blijven evolueren en heeft haar focus verlegd van lasergravures naar algemene publiciteit, advertising en design. Laserdesign wordt vanaf nu gekoppeld aan reclameconcepten op maat.

Zo kan u, particulier of professioneel, bij onze vestiging in Sint-Truiden terecht voor uw gewenste kalenders, reclamepanelen, flyers, relatiegeschenken en bedrijfsbrochures maar ook voor totaalconcepten waarin logo, website en communicatie via social media voorzien zijn.

Met de komst van Lise en Jolien is er jong bloed toegevoegd aan het Laserdesignteam en worden de diensten die we u aanbieden verder uitgebreid. Een nieuwe vestiging in Overpelt werd geopend.

Met haar master Toegepaste Economische Wetenschappen en haar jaren ervaring in de administratie en boekhouding neemt Lise de administratie van uw onderneming graag voor haar rekening. Structuur en discretie staan hiervoor vanzelfsprekend voorop. Ook voor vragen rond fiscale thema’s en het overnemen of overlaten van uw bedrijf kan u steeds bij ons terecht. We werken nauw samen met een gerenommeerd accountantskantoor dat zijn expertise graag met ons deelt.

Jolien is het creatieve brein binnen Laserdesign. Met haar master Bedrijfscommunicatie is zij de meest geschikte persoon om voor u de leukste slagzinnen en origineelste namen voor uw onderneming te bedenken. Eveneens kan u beroep op haar doen voor het totaal organiseren van uw events.

Hilde heeft een jarenlange carrière in het bijzonder onderwijs achter de rug. Zij stelt haar kennis graag ter beschikking van leerlingen in het lager onderwijs om hen te ondersteunen en bij te scholen door met praktijkgerichte leermethoden en -technieken te werken.

Studenten middelbaar en hoger onderwijs, zowel universitair als niet universitair, in uitsluitende richtingen van onze expertise,  kunnen hiervoor terecht bij Lise en Jolien.

Nu heeft u kennis gemaakt met ons team, laat ons eveneens kennis maken met u.

 

Eric, Lise, Jolien & Hilde